Buitenluchtroosters van hoogwaardige kwaliteit

Buitenluchtroosters maken het eenvoudig om de luchttoevoer en luchtafvoer te regelen. Zeker als gekozen wordt voor een combinatie met een professioneel luchtververs- of ventilatiesysteem. GMM levert buitenluchtroosters die vervaardigd worden uit Sendzimir verzinkt materiaal. Hiermee is een lange levensduur gegarandeerd, ongeacht de weersomstandigheden.

Functioneel design in eigen beheer

De buitenluchtroosters van GMM kennen een rechthoekig ontwerp en hebben een kader rand van 40 mm. De afstand tussen de lamellen bedraagt 70 mm. Een perfecte afstand voor optimale luchttoevoer en luchtafvoer. De buitenluchtroosters zijn rechthoekig gevormd, zodat regen geen kans krijgt naar binnen te dringen. Wel zo veilig bij mechanische ventilatie! De buitenluchtroosters van GMM zijn een geheel eigen ontwerp van onze ontwerpafdeling en kunnen door onze deskundige medewerkers voordelig bij u geplaatst worden.

Meer weten over de mogelijkheden van onze buitenroosters, ook in combinatie met andere systemen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een antwoord.

Hulp nodig?

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefSchrijf u in voor onze nieuwsbrief