Dakkanalen inwendig PIR / uitwendig coating

GMM fabriceert en monteert rechthoekige dakkanalen en vormstukken volgens LUKA norm, luchtkanalen worden voor montage aan de fabriek inwendig geïsoleerd met 20, 25 of 30 mm PIR isolatie conform LUKA norm deze kanalen voor in de buitenlucht worden afgewerkt met weersbestendige waterdichte coating.
Wij handelen conform de ISO9001 en zijn TüV gecertificeerd. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat.
Dit kanaal is geschikt voor buitenopstelling ondermeer toepassing op daken, dakhellingen en gevels.

De isolatiewaarde van de PIR isolatiematerialen ligt hoger dan bij minerale wol of armaflex isolatie en is volledig dampdicht. Door een polyethyleen pakkingband tussen de flensverbinding aan te brengen en het metalen kanaal door middel van een schuifprofiel te koppelen is er een koudebrug vrij kanaal ontstaan. Het grote voordeel van dit kanaal is dat het na montage vanaf de dakdoorvoer of muurdoorvoer tot aan de luchtbehandelingsunit direct waterdicht afgewerkt is. Het metalen kanaal wordt uitwendig behandeld met een metaalbeschermingscoating, standaard in de kleur grijs, evt. ook in andere RAL kleuren.

De coating is een 1-component watergedragen coating en beschermt metaal tegen corrosie, is elastisch en kan grote temperatuurverschillen aan. De coating wordt in de fabriek aangebracht als het gehele kanaal afgemonteerd is worden de beschadigingen bijgewerkt.

In plaats van Sendzimir verzinkt materiaal kan er natuurlijk ook RVS of aluminium toegepast worden.

Hulp nodig?

Neem contact op

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief      Schrijf u in voor onze nieuwsbrief