Dakkanalen PIR/POL

GMM fabriceert en monteert rechthoekige PIR/POL dakkanalen en vormstukken volgens LUKA norm, luchtkanalen worden in de fabriek gefabriceerd van PIR platen minimaal 25 mm dik andere diktes zijn ook leverbaar kwaliteit conform LUKA norm.
Wij handelen conform de ISO9001 en zijn TüV gecertificeerd. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat.
Het zelfdovende hardschuim wordt CFK vrij geproduceerd. Deze kanalen worden na fabricage afgewerkt met een glasvezel versterkte polyester buitenmantel en standaard afgewerkt met een UV-bestendige polylak in de standaard kleur RAL 7001 zilvergrijs.

De kanalen zijn geschikt voor luchttransport van zowel gekoelde als verwarmde lucht en worden projectmatig vervaardigd op een computergestuurde snijmachine.

Het PIR kanaal wordt toegepast als dakkanaal in de utiliteitsbouw, winkels, scholen en in de voedingsmiddelen-industrie dit vanwege de hoge eisen voor hygiënische afwerking van de kanalen.

De kanalen worden onderling gekoppeld d.m.v. mofverbindingen, afgedicht met PUR schuim en met RVS parkers vastgezet, de mofverbinding wordt uitwendig afgewerkt met weerbestendige kit.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM