Dampafzuiging

Heeft u een productieproces waarbij afzuiging gewenst is? GMM verzorgt de afzuiging van allerlei verschillende dampen. Hierbij kan gedacht worden aan las- en soldeerdampen, maar ook afzuiging bij installaties waarbij chemische stoffen vrij komen. Wij zijn actief in de metaalindustrie, papierindustrie, textielindustrie, rubberindustrie, kunststofindustrie, medische, farmaceutische- en voedingsmiddelen industrie.

Zo hebben wij recent dampafzuiging verzorgt bij een bedrijf gespecialiseerd in spuitgieten. Hierbij komen chemische kunststofdampen vrij die afgezogen moeten worden. Dit is gerealiseerd door middel van een afzuigarm, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Denk hierbij aan afzuigkappen of bronafzuiging. Door deze toepassing wordt uw werkomgeving voorzien van een dampvrije lucht, zonder irriterende stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Een ander recent project was voor een organisatie in de papierindustrie. In het proces waarbij pulp wordt omgezet tot papier komen veel verschillende dampen vrij. Dit proces is voorzien van een afzuigunit. Hierdoor kan er in een schonere en veiligere omgeving geproduceerd worden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze toepassingen? Neem gerust contact met ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM