GMM voor topkwaliteit luchttechniek in gezondheidszorg

Topkwaliteit binnen gezondheidszorg
Ruim 50 jaar specialist in luchtkwaliteit
Maatwerk in grote en kleine projecten
Kwalitatief, snelle levertijd, betrouwbaar
Een leef-en werkklimaat met een gezonde en aangename luchttemperatuur, luchtvochtigheid en luchtverversing is binnen de gezondheidszorg van levensbelang. Of het nu gaat om een ziekenhuis, zorginstelling, medisch centrum of enkel een ruimte zoals operatiekamer of instellingskeuken. GMM verzekert u van een goed en gezond luchtklimaat voor uw medewerkers en cliënten. Wij bieden kwalitatieve totaaloplossingen volledig afgestemd op uw wensen, werkomgeving en de gestelde eisen en normen voor luchtkwaliteit in de gezondheidszorg.

Fullservice oplossingen voor gezondheidszorg

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten in de gezondheidszorg in Nederland. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot en met realisatie. Uw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt.

Oplossing voor

  • Gezond binnenklimaat cliënten en werknemers
  • Voldoen aan eisen en normen RIVM
  • Steriel, bacterievrij, gecontroleerd luchtklimaat
  • Specifieke wensen en vraagstukken

Trots op tevreden klanten

Deze tevreden klanten uit de gezondheidszorg gingen u voor:

Expert in luchttechniek binnen gezondheidszorg

Luchtkwaliteit binnen de gezondheidszorg luistert nauw, kan zelfs levens redden en vraagt om ervaring, expertise en actuele kennis van de eisen en normen vanuit onder andere RIVM. In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben we meer dan tien instellingen en organisaties binnen de gezondheidszorg succesvol vooruitgeholpen.

Dit met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. Ziekenhuis, verzorgingstehuis, hospice of tandartspraktijk, GMM biedt voor elk uniek vraagstuk een oplossing op maat. We vertellen u graag meer over onze expertise en de toepassing voor uw situatie.

Onze werkwijze

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat mag u van ons verwachten als samenwerkingspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw volledige project van begin tot eind professioneel begeleiden en uitvoeren. Of het nu gaat om grote projecten of een kleiner project. Als ervaren en professioneel allround partner staan wij u bij van advies tot en met installatie en service.

Al onze projecten binnen de gezondheidszorg zijn volledig maatwerk en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden en een globale planning of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Advies en contact

Grote projecten

Bij grote projecten stellen wij een GMM-projectteam voor u samen, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en professioneel opgeleide en betrouwbare Luka-monteurs. Samen zorgen ze voor efficiënte voorbereiding, planning en uitvoering. Ze bewaken de planning en zorgen ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt, zowel qua tijd, kwaliteit als kosten.

Uw project in goede handen

  • Eigen ontwerp- en calculatieafdeling
  • Eigen fabricage-afdeling voor maatwerk
  • Vakkundige eigen monteurs voor perfecte montage
  • Projectteam(s) voor vakkundige begeleiding
  • Snel transport naar bouwlocatie
  • Grote voorraad installatiemateriaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op!