GMM voor topkwaliteit luchttechniek in grafische industrie

Topkwaliteit binnen grafische industrie
Ruim 50 jaar specialist in luchtkwaliteit
Maatwerk in grote en kleine projecten
Kwalitatief, snelle levertijd, betrouwbaar
Goede afzuiging, voldoende ventilatie, een goed (werk)klimaat en minder vervuiling. Slechts een enkele aspecten om rekening mee te houden binnen uw grafische bedrijf. U bent bij GMM op de juiste plek voor kwalitatieve totaaloplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en werkomgeving. Onze ruime ervaring met grote en kleine projecten zetten wij in binnen de grafische industrie voor onder andere drukkerijen, bedrijven in prepress, papierproductie, papierverwerking en -opslag, binderijen, verpakkingsbedrijven en bedrijven gericht op copy, print en fotografie.

Fullservice oplossingen voor grafische bedrijven

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten in de grafische industrie in Nederland. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot en met realisatie. Uw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt.

Oplossing voor

  • Gezondere werkomgeving en werknemers
  • Efficiënter en duurzamer productieproces
  • Hogere kwaliteit producten
  • Specifiekewensen en vraagstukken

Trots op tevreden klanten

Deze tevreden klanten uit de grafische sector gingen u voor:

Expert in luchttechniek binnen grafische industrie

Voldoende ventilatie en afzuiging, juiste temperatuur en luchtvochtigheid; beheersing van zowel binnenklimaat als werkklimaat zijn belangrijke aspecten binnen grafische bedrijven. Dat geldt voor drukkerijen als voor bedrijven in prepress, papierproductie en -verwerking, verpakkingsbedrijven en bijvoorbeeld bedrijven gericht op copy, print en fotografie.

In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben we meer dan twintig bedrijven in de grafische sector succesvol voortuitgeholpen. Met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. We vertellen u graag meer over onze expertise en de toepassing voor uw situatie.

Onze werkwijze

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat mag u van ons verwachten als samenwerkingspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw volledige project van begin tot eind professioneel begeleiden en uitvoeren. Of het nu gaat om grote projecten of een kleiner project. Als ervaren en professioneel allround partner staan wij u bij van advies tot en met installatie en service.

Al onze projecten binnen de grafische industrie zijn volledig maatwerk en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden en een globale planning of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Advies en contact

Grote projecten

Bij grote projecten stellen wij een GMM-projectteam voor u samen, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en professioneel opgeleide en betrouwbare Luka-monteurs. Samen zorgen ze voor efficiënte voorbereiding, planning en uitvoering. Zij bewaken de planning en zorgen ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt, zowel qua tijd, kwaliteit als kosten.

Uw project in goede handen

  • Eigen ontwerp- en calculatieafdeling
  • Eigen fabricage-afdeling voor maatwerk
  • Vakkundige eigen monteurs voor perfecte montage
  • Projectteam(s) voor vakkundige begeleiding
  • Snel transport naar bouwlocatie
  • Grote voorraad installatiemateriaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op!