Kennisbank

Inspiratie, kennis en cases over luchttechniek van GMM

Kennis, advies en inspiratie

GMM Luchttechniek werkt aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Naast de montage van luchtkanalen, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot fullservice partner in Luchttechniek. Onze projecten lichten we graag uit en toe, evenals het delen van kennis, inspiratie, tips en adviezen.

Filteren

Gebouwbeheersysteem: De toekomst van efficiënt gebouwbeheer

Een GBS is een softwarematige oplossing waarmee verschillende faciliteiten in een gebouw centraal kunnen worden beheerd en gecontroleerd.

Lees verder

Luchtkwaliteit in kantoren: Het belang van een gezond binnenklimaat

Luchtkwaliteit in binnenruimtes speelt een cruciale rol in het welzijn en de gezondheid van degenen die er verblijven. De kwaliteit van de binnenlucht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder verontreinigingen.

Lees verder

Natuurlijke ventilatie: Duurzame oplossingen voor gezonde gebouwen

Natuurlijke ventilatie, een kernonderdeel van het Earth, Wind & Fire concept, gaat verder dan het eenvoudigweg openzetten van ramen. Het maakt gebruik van de intrinsieke krachten van aarde, wind en zon om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren.

Lees verder

Geoptimaliseerde brandveiligheid: Het belang van veiligheid in gebouwen

Voorheen werden brandkleppenkleppen geactiveerd door smeltlood dat bij een bepaalde temperatuur smolt, waardoor de klep werd gesloten. Echter, met de recente wijzigingen in de regelgeving is er nu een aanvullende maatregel om koude rook te detecteren.

Lees verder

Klimaatsystemen optimaliseren tot een duurzaam binnenklimaat

Het optimaliseren van klimaatsystemen vereist een diepgaand begrip van de behoeften van het gebouw en de wensen van de klant. Bij het streven naar optimalisatie is het essentieel om zowel technische als financiële aspecten in overweging te nemen.

Lees verder

Automatisering en 3D modellen

Door geautomatiseerde processen te implementeren, streven we ernaar om het ontwerp- en productieproces te stroomlijnen, waarbij we nauwlettend letten op optimalisatie en efficiëntie.

Lees verder

Innovatie

Onze inzet voor milieuvriendelijke gebouwen en een duurzamere toekomst wordt treffend geïllustreerd door de veranderingen in de bouwsector.

Lees verder

Bijna-Energie-Neutrale Gebouwen (BENG)

Een cruciale factor die bijdraagt aan het realiseren van BENG is de optimalisatie van ventilatiesystemen, waarbij diverse aspecten in overweging worden genomen, zoals aanwezigheidsregeling en CO2-sensoren.

Lees verder

Ventilatieberekeningen

Bij GMM benaderen we ventilatieberekeningen op een klantgerichte manier, waarbij we rekening houden met verschillende factoren, zoals het aantal personen in een ruimte en de specifieke eisen voor verschillende situaties.

Lees verder

Maatwerk oplossingen

Of het nu gaat om de afzuiging van loogdampen en salpeterzuur tijdens schoonmaakprocessen of het filtreren van zaag- en metaalsplinters, we zijn toegewijd aan het ontwikkelen van systemen die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke industrie.

Lees verder
Sajal

Ventilatiesysteem

Creëer een gezonde en comfortabele werkomgeving met onze innovatieve ventilatie- en koelsystemen. Vertrouw op onze expertise voor duurzame en energie-efficiënte oplossingen die aan al uw kantoorbehoeften voldoen.

Lees verder

Complete installaties met luchtbehandelingskasten

Bij GMM streven we ernaar om complete installaties te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees verder
Maak kennis

Het team van GMM Luchttechniek

Ons bedrijf bestaat uit een mooie mix van gedreven medewerkers voor wie ieder vraagstuk een uitdaging vormt.

Bekijk alle medewerkers

Jannie Visch

Administratief medewerker

Dick Visch

Directeur

Jos Nieuwenhuis

BIM modelleur

Henri van de Belt

Calculator, verkoop PR

Certificering en lidmaatschap

Kwaliteit leveren en veilig werken

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Meer informatie

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen