Kunststof luchtkanalen

GMM fabriceert kunststof rechthoekige luchtkanalen en vormstukken volgens LUKA norm; kunststof ronde luchtkanalen en hulpstukken volgens LUKA norm.
Wij handelen conform de ISO9001 en zijn TüV gecertificeerd. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat.
De kanalen worden gefabriceerd van de navolgende kunststoffen. Deze kunststoffen zijn chemisch- en corrosiebestendig.

PVC: PVC is uitermate geschikt voor corrosieve en agressieve omstandigheden. De PVC buizen hebben een grijze kleur volgens RAL 7011. Verwerking gebeurt door middel van lijmen of draadlassen.

PVC-C: PVC-C heeft een hoge chemische bestendigheid en een betere temperatuursweerstand dan PVC. Verwerking gebeurt door middel van lijmen of draadlassen.

HDPE: HDPE is een inert materiaal dat goed bestand is tegen abrasieve en corrosieve stoffen. HDPE heeft een zeer glad oppervlak en is vrij slagvast. Verwerking gebeurt door middel van lassen.

PP en PP-S: De industrieel gebruikte PP-buis wordt geleverd in een lichtgrijze-beige kleur RAL 7032. Dunwandige PP-buizen worden aangewend voor lage druk ventilatie-toepassingen. PP-S is een moeilijke ontvlambaar polypropyleen met zelfdovende eigenschappen. Deze buizen hebben een grijze kleur volgens RAL 7037. Verwerking gebeurt door middel van lassen.

De wanddikte van de kunststof rechthoekige luchtkanalen is conform LUKA norm, voorzien van dwarsverbindingen en de benodigde verstijvingen. De kunststof ronde luchtkanalen en hulpstukken worden geleverd in een wanddikte die afhankelijk is van de diameter, met een minimale dikte van 1.8 mm. De hulpstukken zijn standaard uitgerust met mofaansluitingen. Zo wordt de vereiste luchtdichtheid conform LUKA norm gegarandeerd.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM