GMM voor topkwaliteit luchttechniek in laboratoria

Topkwaliteit binnen laboratoria
Ruim 50 jaar specialist in luchtkwaliteit
Maatwerk in grote en kleine projecten
Kwalitatief, snelle levertijd, betrouwbaar
Een goed, gezond en veilig werkklimaat staat voorop bij laboratoria. Hoge veiligheidsstandaarden en verwerking van schadelijke stoffen vragen een perfecte luchtkwaliteit en klimaatbeheersing. Of het nu gaat om een medisch-, farmaceutisch-, chemisch- of biologisch laboratorium of om afzonderlijke ruimtes. GMM verzekert u van een goed en gezond luchtklimaat gericht op productie, verwerking, afvoer, milieu en veiligheid van de werknemer. Wij bieden kwalitatieve totaaloplossingen volledig afgestemd op uw wensen, werkomgeving en de gestelde eisen en normen voor luchtkwaliteit in laboratoria.

Fullservice oplossingen voor laboratoria

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten voor laboratoria in Nederland. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot en met realisatie. Uw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt.

Oplossing voor

  • Gezond en veilig werkklimaat
  • Voldoen aan strenge standaarden laboratoria
  • Besparing productie, energie en milieu
  • Specifieke wensen en vraagstukken

Trots op tevreden klanten

Deze tevreden klanten uit de laboratoria gingen u voor:

Expert in luchttechniek voor laboratoria

Een goede ruimtedrukregeling en ventilatie, afvoer van verontreinigde lucht en stoffen, oplossingen voor brandveiligheid en goede akoestiek. Dit zijn slechts enkele van de oplossingen voor laboratoria. De strenge standaarden en de grote risico’s gepaard met het werk vragen om ervaring, expertise en actuele kennis van luchttechniek voor laboratoria.

In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben we meer dan veertig laboratoria succesvol vooruitgeholpen. Dit met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. Medisch-, farmaceutisch-, chemisch of biologisch laboratorium, GMM biedt voor elk uniek vraagstuk een oplossing op maat. We vertellen u graag meer over onze expertise en de toepassing voor uw situatie.

Onze werkwijze

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat mag u van ons verwachten als samenwerkingspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw volledige project van begin tot eind professioneel begeleiden en uitvoeren. Of het nu gaat om grote projecten of een kleiner project. Als ervaren en professioneel allround partner staan wij u bij van advies tot en met installatie en service.

Al onze projecten voor laboratoria zijn volledig maatwerk en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden en een globale planning of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Advies en contact

Grote projecten

Bij grote projecten stellen wij een GMM-projectteam voor u samen, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en professioneel opgeleide en betrouwbare Luka-monteurs. Samen zorgen ze voor efficiënte voorbereiding, planning en uitvoering. Zij bewaken de planning en zorgen ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt, zowel qua tijd, kwaliteit als kosten.

Uw project in goede handen

  • Eigen ontwerp- en calculatieafdeling
  • Eigen fabricage-afdeling voor maatwerk
  • Vakkundige eigen monteurs voor perfecte montage
  • Projectteam(s) voor vakkundige begeleiding
  • Snel transport naar bouwlocatie
  • Grote voorraad installatiemateriaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op!