Lucht ontvochtigen / bevochtigen

Last van een vochtige omgeving? Of moet de omgeving juist een constante vochtigheid behouden? Een te vochtige omgeving kan schimmels veroorzaken en slijtage aan het gebouw en materialen. GMM schiet te hulp en kan tot passende oplossingen komen.

Op het gebied van ontvochtigen heeft GMM recent een interessant project gehad. Een klant dat gespecialiseerd is in olieleidingsystemen had last van een vochtige omgeving. Dit kwam doordat de leidingen een hoge temperatuur kregen, waardoor er condens ontstond in de ruimte. Wij hebben deze ruimte voorzien van een ontvochtigingsinstallatie en binnen een korte tijd was het probleem verholpen.

In drukkerijen, musea en kunstopslagen is een constante vochtigheid van belang. Een te vochtige omgeving zal het papier beschadigen, evenals veel variatie in de luchtvochtigheid. Hierbij zijn wij regelmatig actief in veel verschillende musea door heel Nederland, maar ook in drukkerijen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze toepassingen? Neem gerust contact met ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig?

Neem contact op

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief      Schrijf u in voor onze nieuwsbrief