Nieuws

Luchtbehandelingsinstallatie Astellas Meppel

Astellas Pharma Europe B.V. in Meppel heeft in december 2015 de gehele luchtbehandelingsinstallatie in zes dagen vervangen. De luchtregeling in een farmaceutisch bedrijf als Astellas is van groot belang. Temperatuur- of luchtvochtigheidschommelingen kunnen het productieproces ernstig verstoren. Aan de luchtbehandelingsinstallaties voor Astellas Pharma Europe B.V. worden daarom ook zeer hoge eisen gesteld. GMM Luchttechniek heeft in opdracht van Unica en Systemair Astellas Pharma Europe B.V. voorzien van een goedwerkende luchtinstallatie.

De productieruimtes en weegkamer van Astellas zijn cleanroomomgevingen. Cleanrooms zijn hoogwaardig afgewerkte ruimtes waarbij een hoge stofvrijheid, goed gereguleerde temperatuur, de juiste luchtsnelheid en de juiste luchtvochtigheid gewaarborgd wordt. In de cleanrooms van Astellas wordt buitenlucht aangezogen met 25.000 m3/uur, deze installatie regelt ook de drukverdeling in de ruimtes. Voor de klimatisering wordt de unit ondersteund door twee recirculatie-units van 28.000 m3/uur voor de productieruimtes en één recirculatie-unit van 35.000 m3/uur voor de weegkamer.

De luchtkanalen van GMM zijn zoals altijd conform de eisen van het LUKA-handboek, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Om de luchtbehandelingsinstallaties binnen zes dagen af te ronden werd er ook veel van GMM Luchttechniek gevraagd. Gelukkig hebben wij met onze flexibiliteit bij kunnen dragen aan een succesvol project.

Wilt u zelf cleanrooms laten installeren of een andere luchttechnische installatie? Dan is GMM Luchttechniek uw geschikte partner. Voor meer informatie kunt u kijken op www.gmmluchttechniek.nl of contact opnemen met Dick Visch 0578 – 66 15 41.

Van ontwerp tot montage

GMM ontzorgt van A tot Z!

Maatwerk?

Geen enkel probleem!

Specialist in luchttechniek

Wij helpen u graag!

Kaart

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!