Een ideale luchtbehandelingsinstallatie

Omdat een juiste luchtvochtigheid van belang is voor een gezond leef- en werkklimaat en er tegenwoordig steeds strengere eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit in gebouwen, is een goed werkende luchtbehandelingsinstallatie onmisbaar. GMM levert luchtbehandelingsinstallaties in vele uitvoeringen, zodat uw luchtkwaliteit altijd in orde is. Omdat wij gebruikmaken van eigen productie en montage kunnen wij altijd maatwerk leveren.

Ontwerp, productie en montage

Een luchtbehandelingsinstallatie is geen vaststaand ontwerp. Luchtbehandeling kan namelijk gebeuren met verschillende apparatuur, zoals ontvochtigers, luchtreinigers en meer. GMM adviseert u hier graag over. Uiteraard kunnen wij ook diverse soorten apparatuur laten samenwerken binnen uw luchtbehandelingsinstallatie. Wij zijn namelijk in het bezit van een eigen ontwerpafdeling én verzorgen zelf de productie en montage. Maatwerk is zoals eerder vermeld voor ons geen probleem.

Wenst u informatie over de mogelijkheden van een luchtbehandelingsinstallatie op uw locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de perfecte luchtbehandelingsinstallatie voor u.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM