Klimaattechniek

Al ruim 60 jaar uw specialist in klimaattechniek

Allround klimaattechniek

Welkom bij GMM Luchttechniek, het bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve klimaattechniek oplossingen! Als het gaat om het creëren van een comfortabele en gezonde omgeving, zijn we uw betrouwbare partner. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goed klimaat te hebben. Of het nu gaat om medische ruimtes, schoollokalen, kantoren of werkplaatsen.

Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar ventilatie, verwarming, koeling, luchtbehandeling of duurzame oplossingen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze producten en systemen zijn van de hoogste kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Bovendien bieden wij uitstekende service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw klimaatsysteem altijd optimaal functioneert. Dus als u op zoek bent naar de beste klimaatoplossingen, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

luchtbehandelingskast, gezond kantoor

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling verhoogt de luchtkwaliteit in uw bedrijfsgebouw. GMM Luchttechniek levert altijd luchtbehandeling op maat; zo garanderen wij het beste resultaat voor u.

Lees verder

Luchtbehandelingsinstallaties

Met onze luchtbehandelingsinstallaties kunt u vertrouwen op jarenlange optimale luchtbehandeling. Zelf ontworpen en geïnstalleerd door vakkundig personeel, zo bieden wij altijd een oplossing op maat.

Lees verder
Bouwbesluit Ventilatie

Luchtventilatie

Ongezonde lucht in uw gebouw kan tot veel problemen leiden. GMM Luchttechniek ontwerpt en levert altijd op maat gemaakte ventilatiesystemen: zo kunt u gerust ademhalen.

Lees verder

Luchtverversing

Altijd frisse lucht, vrij van schimmels en bacteriën: dat kan met onze op maat gemaakte luchttechnische oplossingen voor luchtverversing.

Lees verder

Luchtverwarming

Luchtverwarming van GMM Luchttechniek is dé oplossing voor uw werkomgeving. Ruil droge en vervuilde lucht in voor frisse, verwarmde lucht van GMM Luchttechniek.

Lees verder
Ventilatiesysteem

Luchtkoeling

Warmte kan zorgen voor productiviteitsverlies. Kies voor gezonde lucht en gelijkmatige koeling van uw ruimte met luchtkoeling van GMM Luchttechniek.

Lees verder

Luchtafzuiging

Door betere isolatie kunnen nare stoffen zich ophopen in uw gebouw. Onze luchtafzuiging biedt op maat gemaakte oplossingen en gegarandeerd schone lucht.

Lees verder
Heeft u een vraag over Klimattechniek?

Het team van GMM Luchttechniek

Ons bedrijf bestaat uit een mooie mix van gedreven medewerkers voor wie ieder vraagstuk een uitdaging vormt.

Bekijk alle medewerkers

Dick Hogeweg

Calculator

Elbert Veldhuis

Chef werkplaats

Reinder Hofmeijer

Plaatsv. chef werkplaats

Dick van Gortel

Projectleider

Certificering en lidmaatschap

Kwaliteit leveren en veilig werken

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Meer informatie

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen