Kunststof luchtkanalen

Luchtkanalen

Kunststof luchtkanalen

Bij GMM Luchttechniek bieden we hoogwaardige kunststof luchtkanalen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van luchtkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Onze kunststof luchtkanalen zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van commerciële gebouwen en kantoren tot fabrieken en andere industriële omgevingen.

Onze kunststof luchtkanalen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststofmaterialen die bestand zijn tegen corrosie, UV-straling en andere omgevingsfactoren. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor luchtbehandelingssystemen.

We bieden een breed scala aan kunststof luchtkanalen, van ronde en rechthoekige kanalen tot flexibele kanalen en diverse accessoires. Onze luchtkanalen zijn gemakkelijk te installeren en te verplaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Onze kunststof luchtkanalen worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de juiste oplossingen bieden voor hun luchtbehandelingsbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kunststof luchtkanalen en andere producten en diensten op het gebied van luchtbehandeling.

Dakkanalen Pir/Pol

Bent u op zoek naar dakkanalen PIR/POL? Dan bent u bij GMM Luchttechniek aan het juiste adres. Wij produceren, leveren en monteren namelijk op maat gemaakte rechthoekige luchtkanalen PIR/POL en bijbehorende vormstukken.

Dakkanalen PIR/POL zijn geïsoleerde en weerbestendige dakkanalen, waarbij PIR de isolatie is en POL de weerbestendigheid biedt. Het zijn eigenlijk gewoon kunststof luchtkanalen van hardschuim platen. Die hardschuim platen worden afgewerkt met een glasvezelversterkte buitenmantel. Deze buitenmantel wordt afgewerkt met UV bestendige poly-lak. Samen zorgt dit voor een optimale weersbestendigheid.

Een voordeel van dakkanalen PIR/POL is de esthetische waarde. De dakkanalen kunnen namelijk naar wens op kleur gebracht worden. Vooral bij utiliteitsgebouwen waar de luchtkanalen in het zicht komen biedt dit voordelen, zoals voor scholen en winkels. Daarnaast is de hygiënische afwerking van het dakkanaal een voordeel. Zo wordt dit type dakkanaal ook ingezet in de voedingsmiddelenindustrie.

De maatvoering van het gebouw bepaalt altijd de afmeting van het luchtkanaal. Daarom leveren wij rechthoekige dakkanalen PIR/POL in verschillende afmetingen.

Certificering

Onze vakkundige werknemers handelen altijd conform de ISO9001, zijn TüV gecertificeerd en beschikken allemaal over een VCA-certificaat. Daarnaast worden alle luchtkanalen geproduceerd volgens LUKA-norm.

Specificaties:

  • Materiaal: Zelfdovend hardschuim, glasvezelversterkt polyester, UV bestendig poly-lak.
  • Afmetingen: Rechthoekig, maatvoering afhankelijk van het gebouw.
  • Normering: LUKA norm, ISO9001, TüV gecertificeerd.

Opgeleverde projecten

Bekijk ons werk
Project Basisschool ’t Mozaïek icoon
Frisse lucht basisschool 't mozaiek

Basisschool ’t Mozaïek

Ontwerp en aanleg van de complete luchttechniek in een vernieuwd schoolgebouw

Project Kiwa icoon

Kiwa

Luchttechnische aanpassingen en nieuwbouw in een kantoor en laboratorium

Project Paleis het Loo icoon

Paleis het Loo

Ontwerp en installatie van de complete luchttechniek in een eeuwenoud gebouw

Project VDL Almelo icoon

VDL Almelo

Een bestaande installatie aanpassen aan nieuwe, strenge hygiëne eisen

Project Pand Lindehove icoon

Pand Lindehove

Ontwerp en installatie van compleet nieuwe luchttechniek in een bestaand pand

Project Abbott icoon

Abbott

Luchttechnische hoogstandjes leveren om aan kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen

Project Royal Vaassen icoon

Royal Vaassen

Ventilatie en afzuiging ontwerpen en installeren voor nieuwe machines

Contact

Heeft u een vraag over kunststof luchtkanalen?

Neem contact met ons op. We maken graag kennis met u en vertellen alle in- en outs van ons werk.

Contact opnemen

Floris Visch

Technisch manager

Alfons Prijs

Plaatsv. chef werkplaats

Meer luchttechniek

Meer van GMM in de luchttechniek

Dakkanalen stucco

Onze dakkanalen met stucco afwerking zijn thermisch geïsoleerd. Zo heeft u minimaal temperatuur verlies én optimale weersbestendigheid.

Lees verder

Dakkanalen PIR/POL

Voor dakkanalen die in het zicht komen is uitstraling van belang. Daarom zijn deze weerbestendige dakkanalen naar wens op kleur te brengen: het oog wil namelijk ook wat.

Lees verder