Kennisbank

Inspiratie, kennis en cases over luchttechniek van GMM

Cases, advies en inspiratie

GMM Luchttechniek werkt aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Naast de montage van luchtkanalen, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot fullservice partner in Luchttechniek. Onze projecten lichten we graag uit en toe, evenals het delen van kennis, inspiratie, tips en adviezen.

Sajal

Ventilatiesysteem

Creëer een gezonde en comfortabele werkomgeving met onze innovatieve ventilatie- en koelsystemen. Vertrouw op onze expertise voor duurzame en energie-efficiënte oplossingen die aan al uw kantoorbehoeften voldoen.

Lees verder
wtw systeem

WTW systeem

Ontdek de voordelen van klimaatbeheersing met een warmteterugwinsysteem (WTW-systeem). Geniet van een gezonder binnenklimaat, energiebesparingen en lagere kosten.

Lees verder
luchtbehandelingskast Fresh Forward

Luchtbehandelingskast

Creëer een comfortabele en gezonde werkomgeving in kantoren met onze geavanceerde luchtbehandelingskasten. Bij GMM Luchttechniek bieden we efficiënte oplossingen voor optimale ventilatie en luchtkwaliteit, waarmee we voldoen aan de strengste eisen voor binnenmilieu kwaliteit.

Lees verder
Klimaatinstallatie Klimaattechniek in schoolgebouw

Klimaatinstallatie

Met onze klimaatinstallaties voldoen scholen aan de Frisse Scholen Eisen en hiervoor wist ook KOM Vaassen ons te vinden. Lees gauw verder en neem voor aanvullend advies contact met onze experts op.

Lees verder
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is van groot belang in gebouwen zoals kantoren, klaslokalen en andere ruimtes. GMM Luchttechniek is expert in klimaatbeheersing. Lees gauw verder en neem voor aanvullend advies contact met onze experts op.

Lees verder
Bouwbesluit Ventilatie

Bouwbesluit & Ventilatie

Het Bouwbesluit stelt eisen aan de ventilatie van gebouwen. GMM Luchttechniek ontwerpt en realiseert ventilatiesystemen die voldoen aan de eisen die het Bouwbesluit stelt aan ventilatiesystemen. Lees gauw verder en neem voor aanvullend advies contact met onze experts op.

Lees verder
Klimaatbeheersing

Subsidie op luchttechniek

Duurzame luchttechniek hoeft niet altijd duur te zijn. Gecertificeerde luchttechniek staat garant voor een optimaal woon- en werkklimaat. Door subsidies kunt u al verduurzamen tegen geringe meerkosten. Is investeren in gecertificeerde duurzame luchttechniek iets voor u?

Lees verder

Industriële klimaatbeheersing

Het klimaat in uw productiehal is van groot belang voor uw productieproces! Stof, temperatuur en luchtvochtigheid spelen een grote rol in de kwaliteit van uw producten en voor de gezondheid van uw werknemers.

Lees verder
Ventilatie scholen

Ventilatie scholen – Case historisch schoolgebouw

School met de Bijbel in Emst, een historische school die dit voorjaar is uitgerust met de modernste luchttechniek, is een prachtig voorbeeld van de manier waarop ventilatie in scholen zou moeten werken.

Lees verder

Pneumatisch transport

De term pneumatisch transport zal velen vreemd in de oren klinken, maar de betekenis is eigenlijk simpel. Pneumatisch betekent namelijk: door lucht in beweging gebracht. Dit is dan ook het principe van het pneumatisch transport.

Lees verder
wtw systeem

Warmteterugwinunit (WTW-unit)

De warmteterugwinunit oftewel de WTW-unit is een energiezuinige manier van ventileren. De WTW-unit hergebruikt warme lucht uit een gebouw om verse buitenlucht te verwarmen. Zo gaat er geen energie verloren!

Lees verder

Samen werken aan schone lucht in scholen

Over dit onderwerp gaan we in gesprek met Martin Heutink, eigenaar van Heutink bouwmanagement. Hij voorziet scholen van advies over hun ventilatie- en energievraagstukken.

Lees verder
Maak kennis

Het team van GMM Luchttechniek

Ons bedrijf bestaat uit een mooie mix van gedreven medewerkers voor wie ieder vraagstuk een uitdaging vormt.

Bekijk alle medewerkers

Floris Visch

Technisch manager

Jos Breden

Bedrijfsleider

Reinder Hofmeijer

Plaatsv. chef werkplaats

Jos Nieuwenhuis

BIM modelleur

Certificering en lidmaatschap

Kwaliteit leveren en veilig werken

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Meer informatie

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen