Industriële klimaatbeheersing

Het systematisch regelen van het binnenklimaat

Het klimaat in uw productiehal is van groot belang voor uw productieproces! Stof, temperatuur en luchtvochtigheid spelen een grote rol in de kwaliteit van uw producten en voor de gezondheid van uw werknemers. Een slecht binnenklimaat kan zelfs leiden tot kwaliteitsvermindering van uw product of gezondheidsklachten bij uw werknemers! Daarnaast gaat er veel energie verloren door slechte klimaatbeheersing. Hierom is het van groot belang het binnenklimaat in uw binnenruimtes te beheersen.

Industriële klimaatbeheersing of industriële klimaattechniek

De oplossing hiervoor is industriële klimaatbeheersing. Industriële klimaatbeheersing of industriële klimaattechniek is het systematisch regelen van het binnenklimaat. Hierbij hoort het controleren en beheersen van de luchtvochtigheid, de temperatuur en het verversen en reinigen van de lucht in uw productieruimtes.

GMM Luchttechniek biedt industriële klimaattechniek die garant staat voor een optimaal binnenklimaat. Om een optimaal binnenklimaat te realiseren levert GMM Luchttechniek altijd maatwerk. Op basis van uw wensen en de kenmerken van uw proces wordt er altijd een oplossing gevonden. Oplossingen kunnen variëren van natuurlijke ventilatie, koelen of verwarmen, en luchtzuiveringsinstallaties tot het plaatsen van een warmteterugwin-unit. Zo zijn de oplossingen van GMM Luchttechniek niet alleen efficiënt, maar ze kunnen ook bijdragen aan de verduurzaming van uw productieproces!

GMM Luchttechniek levert dus altijd maatwerk: van vooropname, advies en ontwerp, tot installatie, service en onderhoud! Daarom is onze industriële klimaatbeheersing, of klimaattechniek, toepasbaar in zowel nieuw- als verbouwing.

 

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar onze innovatieve industriële klimaatbeheersing of andere mogelijkheden die GMM Luchttechniek u biedt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over GMM Luchttechniek?

Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot specialist in luchttechniek. Van fabricage, levering en montage van luchtkanalen tot en met complete afzuig- en ventilatiesystemen. GMM Luchttechniek werkt met ervaren specialisten en draagt zorg voor het op juiste wijze verhelpen van uw stof-, damp- of ventilatievraagstuk.

Meer over GMM

Contact

Heeft u een vraag over dit artikel?

Neem contact met ons op. We maken graag kennis met u en vertellen alle in- en outs van ons werk.

Contact opnemen

Jannie Visch

Administratief medewerker

Joop Winkster

Projectleider

Verder lezen in de kennisbank

Alle artikelen bekijken

Gebouwbeheersysteem: De toekomst van efficiënt gebouwbeheer

Een GBS is een softwarematige oplossing waarmee verschillende faciliteiten in een gebouw centraal kunnen worden beheerd en gecontroleerd.

Lees verder

Luchtkwaliteit in kantoren: Het belang van een gezond binnenklimaat

Luchtkwaliteit in binnenruimtes speelt een cruciale rol in het welzijn en de gezondheid van degenen die er verblijven. De kwaliteit van de binnenlucht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder verontreinigingen.

Lees verder

Natuurlijke ventilatie: Duurzame oplossingen voor gezonde gebouwen

Natuurlijke ventilatie, een kernonderdeel van het Earth, Wind & Fire concept, gaat verder dan het eenvoudigweg openzetten van ramen. Het maakt gebruik van de intrinsieke krachten van aarde, wind en zon om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren.

Lees verder