Optimale centilatiesystemen

Advies, ontwerp en levering door GMM

Bij GMM begint ons proces van het aanvragen van een ventilatiesysteem altijd met een diepgaand begrip van uw specifieke behoeften en situatie. Of het nu gaat om een bestaand pand of een nieuwbouwproject, ons team van experts neemt de tijd om de essentiële details te begrijpen voordat we met het ontwerp- en adviesproces beginnen.

Uw unieke situatie en behoeften begrijpen

Onze eerste stap is om met u in gesprek te gaan over uw gebouw en de omgeving waarin het zich bevindt. We bespreken uw specifieke uitdagingen en de redenen waarom u een ventilatiesysteem overweegt. Bijvoorbeeld, als er sprake is van onaangename geuren of dampen in uw productieomgeving, richten we ons op het aanpakken van de bron van de problemen en zorgen we voor de juiste ventilatie in de betreffende hal. In kantooromgevingen kijken we naar zowel het aantal personen als het vloeroppervlak om een realistisch beeld te krijgen van de benodigde ventilatie.

Verder dan de minimale normen

Bij GMM gaan we verder dan de minimale wettelijke normen die in het bouwbesluit worden vastgesteld. We streven ernaar om te voldoen aan de normen voor gezonde kantoren volgens de nieuwe richtlijnen voor binnenklimaattechniek in Nederland. Deze normen vereisen een aanzienlijk hogere luchtkwaliteit, met een ventilatie van 40 kuub per uur per persoon, vergeleken met de 23,4 kuub per uur per persoon in het bouwbesluit. Door deze hogere normen te hanteren, zorgen we voor een gezondere werkomgeving die bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers.

Duurzaamheid en kostenbesparing

Naast het leveren van hoogwaardige ventilatiesystemen adviseren we ook over duurzaamheid en energiebesparing. We helpen bij het implementeren van vraaggestuurde ventilatie op basis van CO2-concentraties in de ruimte, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en lagere kosten op de lange termijn. We wijzen ook op verschillende subsidieopties die beschikbaar zijn om de aanschaf van duurzame ventilatiesystemen aantrekkelijker te maken.

Uw betrouwbare adviseur

Bij GMM geloven we in een adviserende rol die verder gaat dan alleen het leveren van installaties. We staan klaar om u te helpen bij het begrijpen van de impact van verschillende systemen op uw binnenklimaat en uw energieverbruik. We zijn uw betrouwbare partner die meedenkt en de complexiteit van ventilatiesystemen begrijpelijk maakt, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die zowel op korte als op lange termijn voordelen opleveren.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze duurzame luchttechniek?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over GMM Luchttechniek?

Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot specialist in luchttechniek. Van fabricage, levering en montage van luchtkanalen tot en met complete afzuig- en ventilatiesystemen. GMM Luchttechniek werkt met ervaren specialisten en draagt zorg voor het op juiste wijze verhelpen van uw stof-, damp- of ventilatievraagstuk.

Meer over GMM

Contact

Heeft u een vraag over dit artikel?

Neem contact met ons op. We maken graag kennis met u en vertellen alle in- en outs van ons werk.

Contact opnemen

Dick Hogeweg

Calculator

Elbert Veldhuis

Chef werkplaats

Verder lezen in de kennisbank

Alle artikelen bekijken

Gebouwbeheersysteem: De toekomst van efficiënt gebouwbeheer

Een GBS is een softwarematige oplossing waarmee verschillende faciliteiten in een gebouw centraal kunnen worden beheerd en gecontroleerd.

Lees verder

Luchtkwaliteit in kantoren: Het belang van een gezond binnenklimaat

Luchtkwaliteit in binnenruimtes speelt een cruciale rol in het welzijn en de gezondheid van degenen die er verblijven. De kwaliteit van de binnenlucht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder verontreinigingen.

Lees verder

Natuurlijke ventilatie: Duurzame oplossingen voor gezonde gebouwen

Natuurlijke ventilatie, een kernonderdeel van het Earth, Wind & Fire concept, gaat verder dan het eenvoudigweg openzetten van ramen. Het maakt gebruik van de intrinsieke krachten van aarde, wind en zon om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren.

Lees verder