Ventilatiesysteem

Voldoen aan de eisen voor gezonde kantoren met een VRF systeem

Een nieuw ventilatiesysteem

Sajal, een specialist in tackers en toebehoren, was op zoek naar een oplossing om hun kantoorruimte te koelen en te verwarmen, zodat ze konden voldoen aan de eisen voor gezonde kantoren. Ze kwamen bij ons met het verzoek voor een ventilatiesysteem en een VRF-systeem voor koeling. Als experts op het gebied van luchttechniek konden we hen adviseren en helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Sajal was op zoek naar een partij die iets kan leveren waardoor het gebouw gekoeld en verwarmd kan worden zodat zij voldoen aan de gezonde kantoren klassen. Doordat Sajal rechtstreeks bij ons kwam met het verzoek voor het ventilatiesysteem konden wij hen als expert makkelijk adviseren en helpen. Zo namen we de klant helemaal mee in het proces.

Op basis van een, door hun geleverde, plattegrond maakten wij het ontwerp voor het ventilatiesysteem en het VRF-systeem. Hoewel het best een uitdaging kan zijn om een ontwerp te schetsen van een locatie zonder er ooit te zijn geweest zorgt onze kennis en ervaring voor dat dit toch altijd laagt.

Controle over temperatuur

Met een VRF-systeem kan de temperatuur in verschillende ruimtes onafhankelijk van elkaar worden geregeld, wat zorgt voor een efficiënte en comfortabele koeling. Een VRF-systeem is een geavanceerd koelsysteem dat gebruikmaakt van een variabele hoeveelheid koelmiddel om de temperatuur in een gebouw te regelen. Het systeem maakt gebruik van een netwerk van leidingen en units die warmte kunnen absorberen en afvoeren, waardoor het zowel kan koelen als verwarmen.

Programma van Eisen Gezonde Kantoren 2021

Een gezonde werkomgeving met een focus op gezonde lucht is van vitaal belang voor het welzijn en de prestaties van medewerkers. Gezonde kantoren moeten voldoen aan strenge eisen voor luchtkwaliteit, waarbij voldoende ventilatie en filtratie cruciaal zijn om verontreinigende stoffen en ziektekiemen te verminderen. Het implementeren van geavanceerde ventilatiesystemen zorgt voor een continue aanvoer van verse lucht, terwijl luchtfilters de circulatie van allergenen en schadelijke stoffen minimaliseren. Een optimaal binnenklimaat bevordert niet alleen de gezondheid en concentratie van werknemers, maar draagt ook bij aan een duurzamere en productievere werkomgeving.

Een gezonde werkomgeving voor iedereen

Benieuwd naar jouw mogelijkheden van ventilatie- en koelsystemen voor kantoor? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om te adviseren en te helpen bij het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen. We streven ernaar om gezonde en comfortabele werkomgevingen te creëren die voldoen aan de eisen van moderne kantoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw kantoorruimte kunnen verbeteren.

Bovendien zijn we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de luchttechniek, waardoor we altijd innovatieve en energie-efficiënte oplossingen kunnen bieden die bijdragen aan duurzaamheid en kostenbesparingen voor onze klanten. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgt ervoor dat u op ons kunt vertrouwen voor uw HVAC-projecten, groot of klein. Aarzel niet en laat ons u helpen een optimaal binnenklimaat te bereiken voor een gezonde en productieve werkomgeving.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze duurzame luchttechniek?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over GMM Luchttechniek?

Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot specialist in luchttechniek. Van fabricage, levering en montage van luchtkanalen tot en met complete afzuig- en ventilatiesystemen. GMM Luchttechniek werkt met ervaren specialisten en draagt zorg voor het op juiste wijze verhelpen van uw stof-, damp- of ventilatievraagstuk.

Meer over GMM

Contact

Heeft u een vraag over dit artikel?

Neem contact met ons op. We maken graag kennis met u en vertellen alle in- en outs van ons werk.

Contact opnemen

Ronald van Campen

Administrateur

Dick Visch

Directeur

Verder lezen in de kennisbank

Alle artikelen bekijken

Gebouwbeheersysteem: De toekomst van efficiënt gebouwbeheer

Een GBS is een softwarematige oplossing waarmee verschillende faciliteiten in een gebouw centraal kunnen worden beheerd en gecontroleerd.

Lees verder

Luchtkwaliteit in kantoren: Het belang van een gezond binnenklimaat

Luchtkwaliteit in binnenruimtes speelt een cruciale rol in het welzijn en de gezondheid van degenen die er verblijven. De kwaliteit van de binnenlucht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder verontreinigingen.

Lees verder

Natuurlijke ventilatie: Duurzame oplossingen voor gezonde gebouwen

Natuurlijke ventilatie, een kernonderdeel van het Earth, Wind & Fire concept, gaat verder dan het eenvoudigweg openzetten van ramen. Het maakt gebruik van de intrinsieke krachten van aarde, wind en zon om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren.

Lees verder