Stage (MBO & HBO)

Vacature

Ben jij een HBO-student en heb jij interesse in techniek? Ben jij opzoek naar een uitdagende stage of afstudeerproject? Kom dan werken bij GMM Luchttechniek! Wij hebben plaats voor één student per periode in de richting Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde.

Wat heeft GMM Luchttechniek jou te bieden?

GMM Luchttechniek is al 60 jaar producent en installateur van luchtkanalen en luchttechnische systemen. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Vaassen en heeft ruim 50 ervaren en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij bieden jou een prettige werksfeer waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van installatietechniek, luchttechniek en verduurzaming. GMM Luchttechniek biedt jou uiteraard een marktconforme stagevergoeding.

Functieomschrijving stagiair

Voor HBO-stagiaires wordt het traject aangepast naar jouw wensen. In overleg met jou en jouw opleiding wordt bepaald in welke richting jij onderzoek gaat doen.

Functie eisen

  • Technische interesse
  • Leergierig
  • Flexibele instelling

Over GMM Luchttechniek

GMM Luchttechniek is een familiebedrijf. Hierin wordt gewerkt met korte communicatielijnen en een prettige, open werksfeer!

Contact opnemen

Geïnteresseerd geraakt en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek. Vraag hierbij naar Rutger Visch.

0578 – 66 15 41
info@gmmluchttechniek.nl

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen