Stage MBO

Vacature

Ben jij een MBO-student en heb jij interesse in techniek? Ben jij opzoek naar een uitdagende stage? Kom dan stagelopen bij GMM Luchttechniek! Ga jij nog beginnen aan je technische studie? Dan kun je met een BBL opleiding bij GMM terecht.

Wat heeft GMM Luchttechniek jou te bieden?

GMM Luchttechniek is al 60 jaar producent en installateur van luchtkanalen en luchttechnische systemen. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Vaassen en heeft ruim 50 ervaren en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij bieden jou een prettige werksfeer aan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van plaatbewerking, luchttechniek en technisch inzicht. GMM Luchttechniek biedt jou uiteraard een marktconforme stagevergoeding.

Functieomschrijving stagiair

Je gaat stagelopen in onze werkplaats. Hier ga je het vak plaatbewerking leren. Je gaat leren zetten, knippen, puntlassen en plasmasnijden. Vaak lopen onze stagiaires ook een aantal dagen mee met de productievoorbereiding en nemen ze een kijkje bij ons op de tekenkamer.

Werken en leren (BBL)

GMM Luchttechniek is een erkend leerbedrijf. De bovenstaande functie mag ook ingevuld worden doormiddel van een BBL (werken en leren) overeenkomst.

Functie eisen

  • Technische interesse
  • Leergierig
  • Flexibele instelling

Over GMM Luchttechniek

GMM Luchttechniek is een familiebedrijf. Hierin wordt gewerkt met korte communicatielijnen en een prettige, open werksfeer!

Contact opnemen

Geïnteresseerd geraakt en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek. Vraag hierbij naar Rutger Visch.

0578 – 66 15 41
info@gmmluchttechniek.nl

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen