Vacature hulpmonteur Vaassen

Werken bij GMM Luchttechniek

Heb jij altijd al interesse gehad in techniek? En wil je groeien en leren binnen je functie? Dan is deze vacature als hulpmonteur je kans!

Jij begint de dag mooi vroeg en vertrekt rond 06:00 uur naar het project waar jij met jouw collega aan de slag bent. De éne keer is dit dicht in de buurt van Vaassen en de andere keer is dit verder van huis. Nadat je op de klus bent aangekomen bespreek je samen tijdens een bakje koffie de werkzaamheden waarmee jullie je deze dag bezig gaan houden. Als hulpmonteur word jij opgeleid voor het plaatsen van luchtkanalen tot complete afzuig- en ventilatiesystemen, jij maakt het verschil bij vele gave projecten 💪.

Je werkt samen met een ervaren monteur, die ook jouw vaste buddy is. Hij leert je alles wat je moet weten om beter te worden in het vak. Zo leer je om materialen te onderscheiden, hulpmiddelen te gebruiken en om te gaan met verschillende gereedschappen (van het beste merk Hilti). Kortom, een mooie kans in een leerzame functie! Je hebt veel variatie binnen het werk en komt op veel verschillende locaties door heel Nederland. Luchttechniek is in ieder gebouw onmisbaar.

Over GMM

GMM Luchttechniek is een innovatief familiebedrijf dat al 60 jaar gespecialiseerd is in luchttechnische oplossingen. Vanwege de familiaire sfeer binnen de organisatie is het een kracht om langdurige relaties aan te gaan. Jij gaat aan de slag voor een betrouwbare partner op het gebied van luchttechniek. Ze werken aan vele verschillende projecten, bijvoorbeeld Paleis het Loo, de basisschool om de hoek, een ziekenhuis of reusachtige fabriekshallen. Samen met je collega’s ben je continu bezig met innovatie, en ben je altijd op zoek naar de beste luchttechnische oplossingen, ook voor in de toekomst. Jouw werkgever investeert voortdurend in moderne technologieën.

Ondanks dat je meer dan 50 collega’s hebt wordt er gewerkt met korte communicatielijnen en hangt er een prettige open werksfeer. Je zult je dus al gauw thuis voelen in deze organisatie. Ook wordt er zeker gedacht aan leuke activiteiten door de personeelsvereniging.

Eisen

✅ Woonachtig in de omgeving van Vaassen
✅ Minimaal 32 uur;
✅ Je leert graag nieuwe dingen;
✅ Jij steekt graag de handen uit de mouwen 💪.

Wat wij bieden

💵 Salaris tussen €2300 – 2500;
✅ Bij de juiste klik een vaste aanstelling;
💪 Interne doorgroeimogelijkheden;
🚀 Gezellige personeelsuitjes;
🍾 Supergezellige vrijdagmiddagborrel.

Enthousiast geworden en denk jij onze aankomende monteur luchtkanalen te zijn? Of heb je nog vragen na het lezen van de vacature? Solliciteer nu of neem contact met ons op via 055-5220666.


Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen