Vacature luchtkanalen monteur

Werken bij GMM Luchttechniek

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten door heel Nederland. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een luchtkanalen monteur.

Wat heeft GMM Luchttechniek jou te bieden?

GMM Luchttechniek is al 60 jaar producent en installateur van luchtkanalen en luchttechnische systemen. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Vaassen en heeft ruim 50 ervaren en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij bieden jou een prettige werksfeer aan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van plaatbewerking, luchttechniek en technisch inzicht. GMM biedt jou uiteraard een goed en marktconform salaris.

Functieomschrijving luchtkanalen monteur

Je gaat samen met een ervaren monteur naar bouwplaatsen door heel Nederland! GMM Luchttechniek heeft klanten in veel verschillende vakgebieden, dus ieder project is weer een nieuwe uitdaging. Je kunt uiteindelijk doorgroeien tot eerste monteur.

Werken en leren (BBL)

GMM Luchttechniek is een erkend leerbedrijf. De bovenstaande functie mag ook ingevuld worden doormiddel van een BBL (werken en leren) overeenkomst.

Functie eisen

  • Technisch opgeleid
  • Leergierig
  • Flexibele instelling

Over GMM Luchttechniek

GMM Luchttechniek is een familiebedrijf. Hierin wordt gewerkt met korte communicatielijnen en een prettige, open werksfeer!

Contact opnemen

Geïnteresseerd geraakt en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek. Vraag hierbij naar Rutger Visch.

0578 – 66 15 41
info@gmmluchttechniek.nl

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen