GMM voor topkwaliteit luchttechniek in papierindustrie

Topkwaliteit binnen papierindustrie
Ruim 50 jaar specialist in luchtkwaliteit
Maatwerk in grote en kleine projecten
Kwalitatief, snelle levertijd, betrouwbaar

Goede afzuiging, voldoende ventilatie, een veilig (werk)klimaat en minder vervuiling en restafval. Slechts enkele aspecten om rekening mee te houden binnen de papier- en kartonindustrie. U bent bij GMM op de juiste plek voor kwalitatieve totaaloplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en werkomgeving. Onze ruime ervaring met grote en kleine projecten zetten wij binnen de papierindustrie in voor onder andere papierproducenten en -verwerkers, verpakkingsbedrijven, boekbinderijen en bedrijven gericht op recyclen van papier en karton.

Fullservice oplossingen voor bedrijven in papier en karton

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten in de papierindustrie in Nederland. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot en met realisatie. Uw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt.

Oplossing voor

  • Efficiënter en duurzamer productieproces
  • Hogere kwaliteit producten
  • Gezondere werkomgeving en werknemers
  • Specifieke wensen en vraagstukken

Trots op tevreden klanten

Deze tevreden klanten uit de papierindustrie gingen u voor:

Expert in luchttechniek binnen papierindustrie

Goede afzuiging, filtering en ventilatie, een goed en veilig (werk)klimaat en minder vervuiling en restafval zijn belangrijke aspecten binnen de papierindustrie. Dat geldt voor alle papierproducenten en -verwerkers waaronder verpakkingsbedrijven, boekbinderijen en bedrijven gericht op recyclen van papier en karton.

In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben we meerdere bedrijven in de papierindustrie succesvol voortuitgeholpen. Met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. We vertellen u graag meer over onze expertise en de toepassing voor uw situatie.

Onze werkwijze

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat mag u van ons verwachten als samenwerkingspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw volledige project van begin tot eind professioneel begeleiden en uitvoeren. Of het nu gaat om grote projecten of een kleiner project. Als ervaren en professioneel allround partner staan wij u bij van advies tot en met installatie en service.

Al onze projecten binnen de papierindustrie zijn volledig maatwerk en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden en een globale planning of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Advies en contact

Grote projecten

Bij grote projecten stellen wij een GMM-projectteam voor u samen, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en professioneel opgeleide en betrouwbare Luka-monteurs. Samen zorgen ze voor efficiënte voorbereiding, planning en uitvoering. Zij bewaken de planning en zorgen ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt, zowel qua tijd, kwaliteit als kosten.

Uw project in goede handen

  • Eigen ontwerp- en calculatieafdeling
  • Eigen fabricage-afdeling voor maatwerk
  • Vakkundige eigen monteurs voor perfecte montage
  • Projectteam(s) voor vakkundige begeleiding
  • Snel transport naar bouwlocatie
  • Grote voorraad installatiemateriaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op!