Referenties

GMM Luchttechniek is zich ervan bewust dat elk marktsegment andere eisen stelt aan huisvesting en laat u graag zien in welke marktsegmenten kennis en ervaring is opgedaan. Per markt tonen wij u een aantal interessante referentieprojecten.

In een dynamische markt zorgt GMM ervoor zich voortdurend op een positieve manier te onderscheiden door nog meer nadruk te leggen op kwaliteit en flexibiliteit. De organisatie is zodanig ingericht dat projecten van klein tot groot gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden in geheel Nederland, maar ook daarbuiten.

Schuurruimte (sandingroom)

Branche: Automotive industrie
Aannemer: GMM Luchttechniek B.V.

In opdracht van één van onze vaste klanten is er een schuurruimte geplaatst. Dit is een ruimte, voorzien van afzuiging, afgesloten van de andere processen. In de ruimte worden verschillende schuurwerkzaamheden uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden is er een verstelbare schuurtafel geproduceerd en geleverd in combinatie met een afzuigwand. GMM was in dit project hoofdaannemer en verantwoordelijk voor zowel de volledige installatie van de ruimte, als het inregelen en aansluiten van elektra en luchtbehandeling.

Politieacademie, Apeldoorn

Opdrachtgever: BAM Techniek Apeldoorn
Adviseur: Deerns Rijswijk

Het rijksmonument uit 1935 is ingrijpend gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw, waarbij de karakteristieke elementen behouden zijn. De historie is nog overal zichtbaar. Aan het pand is een nieuwe onderwijsvleugel gebouwd en een facilitair centrum toegevoegd. Markant middelpunt is het centrale atrium, een met 25 meter hoge boogvormige spanten overkapte voormalige binnenplaats, het nieuwe hart van de school. Met de realisatie van het project is totaal € 73 miljoen gemoeid. GMM heeft hierin totaal 9.600 m² rechthoekige kanalen, 5.100 m1 ronde kanalen en circa 2.000 m² isolatie verwerkt.

Twentebad, Hengelo

Opdrachtgever: Van Dorp installaties Deventer
Adviseur:

Het aanpassen van het bestaande kanalenplan met als belangrijkste doel het verbeteren van het comfort en het creëren van een energievriendelijk werkklimaat. Dergelijke projecten vergen een extra mate van flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en creativiteit.

De uitdaging begint bij het feit dat het systeem moet gaan werken in een bestaand gebouw. Het zwembad is tijdens de werkzaamheden slechts 1 dag gesloten geweest, dit vanwege de veiligheid tijdens het hijsen van de luchtbehandelingskasten. Middels creatief werken en plannen is het klimaat in het zwembad altijd goed geweest en heeft men gewoon kunnen zwemmen.

In dit prachtige zwembad hebben onze vakkundige monteurs verwerkt: 425 m² rechthoekige kanalen, 244 m¹ ronde kanalen en circa 570 m² uitwendige isolatie met lamellendeken, 2x 50 mm dik en weersbestendig afgewerkt met alumunium stuccoplaat t.b.v. de dakkanalen. Inpandig t.b.v. toevoerkanaal 95 m² Rockwool Lamellendeken type 133, dik 25 mm, afgewerkt met versterkt alufolie.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM