Ronde luchtkanalen

GMM fabriceert ronde luchtkanalen volgens LUKA norm. De kanalen worden vervaardigd van sendzimir verzinkt plaatstaal plaatdikte conform LUKA norm.

Wij handelen conform de ISO9001 en zijn TüV gecertificeerd. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat.

De ronde hulpstukken en instelkleppen zijn voorzien van een rubber “Safe” afdichting. Deze verbindingen worden vastgezet door middel van zelfborende parkers. Aftakking op het hoofdkanaal wordt tot stand gebracht door middel van een zadelstuk. Zo wordt de vereiste luchtdichtheid conform LUKA norm gegarandeerd.

De montagevoorschriften van GMM Luchttechniek voldoen aan de LUKA norm. Door de overeenkomst met TüV Certification wordt de controle op de product en montagekwaliteit uitgevoerd door TüV Quality Services hierdoor kan GMM een TüV kwaliteits- of een systeemcertificaat afgeven.

Voorschriften voor veiligheid, gezondheid, milieu en de Arbowet zijn voor montagewerkzaamheden vastgelegd in het VCA-certificaat en de ISO-normering.

GMM heeft een ruime voorraad aan rond materiaal liggen tot 400 millimeter, om zo snel mogelijk te kunnen leveren aan (toekomstige) klanten.

Hulp nodig?

Neem contact op

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief      Schrijf u in voor onze nieuwsbrief