Spirobuis luchtkanalen

De spirobuizen die GMM vervaardigd zijn een sterk staaltje luchttechniek van de allerbeste kwaliteit. Ze worden gefabriceerd volgens de LUKA norm en mogen daardoor ook gebruikt worden in industriële ventilatiesystemen. De spirobuis is verkrijgbaar in verschillende diameters, zodat er altijd een passende buis voor uw systeem aanwezig is.

Kwaliteits- en fabricagenormeringen

GMM heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling. Ook een spirobuis maken we zelf. We zijn TüV gecertificeerd en werken conform ISO9001. Voor het vervaardigen van een spirobuis maken we gebruik van de hoogwaardig materialen. Dit staat garant staat voor een lange levensduur. Bovendien is iedere spirobuis voorzien van een rubber “Safe” afdichting die de spirobuis volledig luchtdicht afsluit. Zo wordt de LUKA norm gegarandeerd.

Vakkundige installatie

De deskundige medewerkers van GMM adviseren u graag over de mogelijkheden van spirobuis luchtkanalen in uw ventilatie of afzuiging. Neem contact op voor meer informatie. Uiteraard kunnen wij de systemen ook voor u installeren. Dat levert u een hoop voordeel op.

Hulp nodig?

Neem contact op

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief      Schrijf u in voor onze nieuwsbrief