Stofafzuiging

Last van een stoffige werkomgeving? Bij veel bewerkingen kunnen stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de medewerker. Denk hierbij aan stof van het slijpen en bewerken van beton, papier, metaal en hout.

GMM verzorgt stofafzuiging bij machines in de papierindustrie. Hierbij komen papiersnippers en stof vrij die afgezogen worden. GMM kan hierbij tot een passende oplossing komen.

Op het gebied van beton en steen heeft GMM recent meerdere projecten behandeld. Het ging hierbij om stofafzuiging bij steenbewerking en stofafzuigingsinstallaties in de bouw.

Bij de bewerking van metalen kunnen er stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de omgeving. Bewerkingen als verchromen, galvaniseren en vernikkelen kunnen veel irritatie veroorzaken in de werkomgeving. GMM verzorgt hierbij afzuiging boven de baden. Vanzelfsprekend kan dit ook gerealiseerd worden bij het coaten en benevelen van materialen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze toepassingen? Neem gerust contact met ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM