Afzuiging bij houtbewerkingsmachines

Bij het machinaal bewerken van hout komt veel stof vrij. Deze stof kan gevaarlijk zijn voor uw medewerkers. Om te voorkomen dat het stof vrij rond dwarrelt, zal een speciale afzuiging voor houtbewerkingsmachines geplaatst moeten worden. GMM kan u hierbij van dienst zijn. Wij hebben diverse stofafzuigingsinstallaties geplaatst in verschillende industrieën.

Goede afzuiging is maatwerk

Het plaatsen van een goede afzuiging bij houtbewerkingsmachines voorkomt niet alleen klachten bij medewerkers. Ook het opruimen van stof is op deze manier niet noodzakelijk. De stofdeeltjes verplaatsten zich namelijk niet door de fabrieksruimte, maar worden opgezogen door onze stofafzuigingsinstallaties op maat. Bij GMM kijken we immers altijd naar uw specifieke situatie. We passen onze afzuiging daarop aan in de vorm van een variërend filteroppervlak, een specifiek motorvermogen en diversiteit in de afzuigdiameter. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een perfecte afzuiging bij uw houtbewerkingsmachines.

Ook een afzuiging op maat bij uw houtbewerkingsmachines? GMM vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM