GMM voor topkwaliteit luchttechniek in voedingsindustrie

Topkwaliteit binnen voedingsindustrie
Ruim 50 jaar specialist in luchtkwaliteit
Maatwerk in grote en kleine projecten
Kwalitatief, snelle levertijd, betrouwbaar
Voldoen aan de strenge eisen voor luchtkwaliteit in de foodindustrie vraagt om een perfect lucht- en klimaatsysteem. Hygiëne, kwaliteit en veiligheid, slechts enkele aspecten om rekening mee te houden. U bent bij GMM op de juiste plek voor kwalitatieve totaaloplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en werkomgeving. Onze ruime ervaring met grote en kleine projecten zetten wij in binnen de voedingsindustrie voor onder andere zuivel- en veevoederindustrie, babyvoeding, melkpoeder en vlees verwerkende bedrijven.

Fullservice oplossingen voor bedrijven in food

GMM is allround partner in luchttechniek voor zowel grote als kleinere projecten in de foodsector in Nederland. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot en met realisatie. Uw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt.

Oplossing voor

  • Strenge eisen lucht en klimaat in food
  • Veilige en bacterievrije voedselverwerking
  • Efficiënter en duurzamer productieproces
  • Specifiekewensen en vraagstukken

Trots op tevreden klanten

Deze tevreden klanten uit de voedingsindustrie gingen u voor:

Expert in luchttechniek binnen voedingsindustrie

Cleanroom of bacterievrije ruimte, kwalitatieve RVS-kanalen, enkele van de oplossingen voor een productieomgeving die voldoet aan de strenge eisen voor luchtkwaliteit in de foodsector. Voedselveiligheid en hygiëne zijn belangrijke aspecten, net als een gezond en veilig werkklimaat. Dat geldt voor alle industrieën, van zuivelindustrie, vleesverwerkers, bakkers, suikerindustrie tot graan- en pluimvee-industrie.

In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben we meerdere bedrijven in de foodsector succesvol voortuitgeholpen. Met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. We vertellen u graag meer over onze expertise en de toepassing voor uw situatie.

Onze werkwijze

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat mag u van ons verwachten als samenwerkingspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw volledige project van begin tot eind professioneel begeleiden en uitvoeren. Of het nu gaat om grote projecten of een kleiner project. Als ervaren en professioneel allround partner staan wij u bij van advies tot en met installatie en service.

Al onze projecten binnen de voedingsindustrie zijn volledig maatwerk en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden en een globale planning of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor advies en meer informatie.

Advies en contact

Grote projecten

Bij grote projecten stellen wij een GMM-projectteam voor u samen, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en professioneel opgeleide en betrouwbare Luka-monteurs. Samen zorgen ze voor efficiënte voorbereiding, planning en uitvoering. Zij bewaken de planning en zorgen ervoor dat het afgesproken resultaat behaald wordt, zowel qua tijd, kwaliteit als kosten.

Uw project in goede handen

  • Eigen ontwerp- en calculatieafdeling
  • Eigen fabricage-afdeling voor maatwerk
  • Vakkundige eigen monteurs voor perfecte montage
  • Projectteam(s) voor vakkundige begeleiding
  • Snel transport naar bouwlocatie
  • Grote voorraad installatiemateriaal

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact op!