Kom werken bij ons!

GMM Luchttechniek heeft sinds haar oprichting een forse groei doorgemaakt. Om deze groei te continueren zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s.

 

Vacatures

VACATURE: PLAATWERKER EN MONTEUR GEZOCHT!

Ben jij een MBO-student en bijna klaar met je technische opleiding? Of ben je inmiddels afgestudeerd en opzoek naar een uitdagende baan? Kom dan werken bij GMM Luchttechniek! Ga jij nog beginnen aan je technische studie? Dan kun je met een BBL opleiding bij GMM terecht.

WAT HEEFT GMM JOU TE BIEDEN?

GMM Luchttechniek is al 55 jaar producent en installateur van luchtkanalen en luchttechnische systemen. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Vaassen en heeft ruim 50 ervaren en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij bieden jou een prettige werksfeer aan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van plaatbewerking, luchttechniek en technisch inzicht. GMM biedt jou uiteraard een goed en marktconform salaris.

FUNCTIEOMSCHRIJVING PLAATWERKER

Je gaat werken in onze fabricageafdeling. Hierin krijg je veel variatie aan werkzaamheden. Er komen tekeningen de werkplaats in die omgezet moeten worden naar luchtkanalen of luchttechnische componenten. Het gaat hierbij voornamelijk om plaatbewerking. Je kunt uiteindelijk doorgroeien tot eerste plaatwerker.

FUNCTIEOMSCHRIJVING MONTEUR

Je gaat samen met een ervaren monteur naar bouwplaatsen door heel Nederland! GMM heeft klanten in veel verschillende vakgebieden, dus ieder project is weer een nieuwe uitdaging. Je kunt uiteindelijk doorgroeien tot eerste monteur.

WERKEN EN LEREN (BBL)

GMM is een erkend leerbedrijf. De bovenstaande functies mogen ook ingevuld worden doormiddel van een BBL (werken en leren) overeenkomst.

FUNCTIEEISEN

–          Technisch opgeleid

–          Onder de 23 jaar

–          Leergierig

–          Flexibele instelling

OVER GMM

GMM Luchttechniek is een familiebedrijf. Hierin wordt gewerkt met korte communicatielijnen en een prettige, open werksfeer!

CONTACT OPNEMEN?

Geïnteresseerd geraakt en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek. Vraag hierbij naar Dick Visch.

Stage

GMM is een erkend leerbedrijf en biedt stagiaires een prettige en leerzame stageperiode voor enthousiaste studenten. Wij bieden stageplaatsen voor zowel BBL als BOL studenten van MBO niveau 2 tot 4. Studierichtingen gericht op Metaal, Plaatbewerking en Werktuigbouwkunde sluiten goed aan bij onze werkzaamheden in de productie. Bouwkunde en Werktuigbouwkunde studenten van niveau 4 kunnen ook solliciteren op een stageperiode in onze tekenkamer.

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM