Kom werken bij ons!

GMM Luchttechniek heeft sinds haar oprichting een forse groei doorgemaakt. Om deze groei te continueren zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s.

GMM kent een prettige informele werksfeer en biedt ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling ondermeer door het volgen van vakgerelateerde opleidingen. De ervaring heeft ons geleerd dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij GMM willen blijven werken. GMM kent nagenoeg geen personeelsverloop en op deze manier blijft specifieke kennis en ervaring binnen ons bedrijf, waardoor constante kwaliteit gewaarborgd blijft.

Stage

GMM is een erkend leerbedrijf en biedt stagiaires een prettige en leerzame stageperiode voor enthousiaste studenten. Wij bieden stageplaatsen voor zowel BBL als BOL studenten van MBO niveau 2 tot 4. Studierichtingen gericht op Metaal, Plaatbewerking en Werktuigbouwkunde sluiten goed aan bij onze werkzaamheden in de productie. Bouwkunde en Werktuigbouwkunde studenten van niveau 4 kunnen ook solliciteren op een stageperiode in onze tekenkamer.

Vacatures

Schoolverlaters kunnen altijd soliciteren. Er volgt een interne opleiding.

Interesse? Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op

Specialist

Profiteer van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap!

Fullservice

Wij ontzorgen van ontwerp tot en met montage!

Maatwerk?

Geen enkel probleem voor onze specialisten!

Kwaliteit

Tüv-gecertificeerd en ISO 9001:2008 als richtlijn!

Schrijf u in voor onze nieuwsbriefGMM