Over GMM Luchttechniek

GMM brengt lucht tot leven

Missie & visie

GMM Luchttechniek is al 60 jaar specialist in luchttechnische oplossingen. Ooit zijn wij als familiebedrijf begonnen in de regio en alhoewel we nu een groot bedrijf zijn, zijn we ons familiaire karakter nooit verloren. Hierdoor ligt onze grote kracht in het aangaan van langdurige zakelijke relaties met onze klanten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn wij dé betrouwbare partner op het gebied van luchttechniek.

Om deze belofte waar te maken innoveren wij constant. Zo garanderen wij ook in de toekomst de beste luchttechnische oplossingen te kunnen blijven bieden. Wij groeien mee met de steeds strenger wordende eisen in onder andere: de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidszorg en de chemische industrie. Daarom investeert GMM Luchttechniek voortdurend in moderne technologieën die erop gericht zijn energie te besparen een veilige werkomgeving te creëren voor onze klanten.

Dit alles doen wij ons missie statement:

De lucht in de werkomgeving iedere dag veiliger, duurzamer en gezonder maken met hoge energiebesparingen en snelle terugverdientijden.

Het is ons doel om de beste industriële luchttechnische oplossingen te bieden. Zo willen wij bijdragen aan een duurzamere, veiligere en gezondere werkomgeving.

Kennis, advies en inspiratie

Alle artikelen bekijken

Gebouwbeheersysteem: De toekomst van efficiënt gebouwbeheer

Een GBS is een softwarematige oplossing waarmee verschillende faciliteiten in een gebouw centraal kunnen worden beheerd en gecontroleerd.

Lees verder

Luchtkwaliteit in kantoren: Het belang van een gezond binnenklimaat

Luchtkwaliteit in binnenruimtes speelt een cruciale rol in het welzijn en de gezondheid van degenen die er verblijven. De kwaliteit van de binnenlucht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder verontreinigingen.

Lees verder

Natuurlijke ventilatie: Duurzame oplossingen voor gezonde gebouwen

Natuurlijke ventilatie, een kernonderdeel van het Earth, Wind & Fire concept, gaat verder dan het eenvoudigweg openzetten van ramen. Het maakt gebruik van de intrinsieke krachten van aarde, wind en zon om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren.

Lees verder
Maak kennis

Het team van GMM Luchttechniek

Ons bedrijf bestaat uit een mooie mix van gedreven medewerkers voor wie ieder vraagstuk een uitdaging vormt.

Bekijk alle medewerkers

Henri van de Belt

Calculator, verkoop PR

Dick van Gortel

Projectleider

Jannie Visch

Administratief medewerker

Ted Bagerman

Projectleider

Certificinering en lidmaatschap

Kwaliteit leveren en veilig werken

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Meer informatie

GMM Luchttechniek biedt voor iedere uitdaging een maatwerkoplossing en staat garant voor de best denkbare kwaliteit. Ons Luka-lidmaatschap en TüV-certificering markeren de kwaliteit waar GMM Luchttechniek in ieder project naar streeft.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op.

Contact opnemen